Werkwijze

Fase 1

Inventariseren

Fase 2

Ontwerpen

Pakket 1

Basis

Een goed advies begint met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Hierin maakt Petra kennis met u en uw huis. Wat is de levensstijl van de bewoners? Wat zijn de fijne en minder fijne plekken in huis?  Wat zou u graag willen veranderen in huis?  Welk deel van het huis wilt u accenturen? Na deze inventarisatie volgt een concreet aanbod. Het aanbod betreft een omschrijving van de voorgestelde werkzaamheden, onderverdeeld in pakketten en een offerte. De pakketten hebben vooraf vastgestelde prijzen. Ze vormen daarmee een goede prijsindicatie, maar kunnen in overleg aanpast worden met meer- of minder componenten. Vervolgens wordt bepaald welke werkzaamheden Studio Clements gaat uitvoeren. De offerte wordt daar waar nodig aangepast en definitief.

Na akkoord op de definitieve offerte gaat Studio Clements aan de slag met de eerder opgemaakte inventarisatie. Dit deel van de fase behelst het invullen van de wensen van de opdrachtgever aan de hand van het gekozen pakket. Als dat klaar is, presenteert Petra aan u als opdrachtgever haar ontwerp, inclusief stalen.

Fase 3

Uitvoeren

In de laatste fase wordt je droom werkelijkheid. Je ontvangt een eigen exemplaar van de presentatie  van Petra. Afhankelijk van welk pakket je gekozen hebt, varieert dit van een goede leidraad om zelf mee aan de slag te gaan tot en met complete projectbegeleiding waarin ook derden  zijn opgenomen.  (Denk aan aannemers, stukadoors, keuken plaatsen, gordijnen inmeten etc.)

Projectbegeleiding

Op maat

Het ene project  begeleiden is het andere niet. Daarom valt projectbegeleiding buiten de pakketten en wordt deze afzonderlijk berekend.

» Bezoek aan huis

» Concept/moodboard

» Kleur- en materialenplan (vloer-, wand- en raambekleding)

 

 

€ 420

Pakket 2

Uitgebreid

» Bezoek aan huis
» Concept moodboard
» Plattegrond oude en nieuwe situatie (2D & 3D)
» Kleur- en materialenplan (vloer-, wand- en raambekleding)
» Meubelplan
» Lichtplan

 

 

€ 870

Pakket 3

Compleet

» Bezoek aan huis

» Concept/moodboard

» Plattegrond oude en  nieuwe situatie (2D & 3D)

» Kleur- en materialenplan (vloer-, wand- en raambekleding)

» Meubelplan

» Lichtplan

» Bestellen van de meubels, verf & materialen

» Inrichting en uitlijning van de ruimte

 

 

€ 1550